Be Covered tilburg

Particuliere woningverhuurder

Dé verhuurmakelaar voor particuliere woningverhuurders.
Jij bent een particuliere verhuurder? Be Covered Real Estate is de specialist inzake het landelijk verhuren en beheren van vastgoed. Door onze jarenlange ervaring weten wij de perfecte match te maken tussen de verhuurder en huurders en zorgen ervoor dat uw woning verhuurd wordt met een optimaal huurrendement. Ons motto is niet voor niks:

“…We’ve got you covered…” Verhuur zonder zorgen

Be Covered - Te Huur

Waarom kiezen verhuurders voor Be Covered Real Estate?

  • Vanwege ons grote bestand met woningzoekenden
  • Vanwege onze gedegen kennis van de huurmarkt, de wetgeving en het investerings- en verhuurbeleid
  • Vanwege onze snelheid, binnen 24 uur woning opname en online op onze website en overige verhuurportals
  • Vanwege onze snelle opvolging in de planning van bezichtigingen
  • Vanwege de veiligheid, huurders worden gescreend via huurcheck en getoetst door ander systemen

Dé Verhuurmakelaar

Dagelijks ontzorgen wij onze verhuurders én begeleiden onze potentiële huurders bij het vinden van hun droomhuis. Op het gebied van verhuren neemt Be Covered Real Estate het hele proces van financiële en juridische zaken over. Wij zorgen voor de contracten en het in- en uitcheckrapport met foto’s en meterstanden, zodat alle partijen op de hoogte zijn van de staat van de woning bij oplevering. Zo worden problemen in de toekomst voorkomen, transparant en duidelijk.

Vastgoedbeheer

Bij Be Covered Real Estate hebben verhuurders tevens de mogelijkheid om te kiezen voor het vastgoedbeheer van Be Covered. Hiermee wordt de verhuurder volledig ontlast doordat wij het financiële- en technische beheer van de verhuurde woning verzorgen. Hierdoor hoeft de verhuurder niets meer te ondernemen bij klein onderhoud of calamiteiten én de huurders nemen rechtstreeks contact op met Be Covered Real Estate… Wel de lusten… maar niet de lasten! Be Covered ontzorgt!

Wat mag je van ons verwachten

No-nonsense mentaliteit

Bij Be Covered Real Estate houden we het eenvoudig en werken met een no-nonsense mentaliteit. Duidelijkheid en gemakkelijkheid staan altijd voorop.

Verhuur- prijsadvies op maat

Om de verhuurprijs te bepalen en huuradvies te geven, komen wij vrijblijvend bij je langs. Zo kunnen we niet enkel persoonlijk kennismaken maar direct eventuele vragen beantwoorden.

Snel in opvolging

Wij kunnen snel de woning opnemen en binnen 24 uur on-line aanbieden op onze website en de overige verhuurportals. In 99% van de gevallen zijn de eerste bezichtigingen binnen 48 uur in de agenda ingepland.

Voor- nazorg

Voor en tijdens de huurperiode kan het zijn dat je advies nodig hebt of er bijvoorbeeld juridische vragen zijn. Ook dan staat Be Covered voor je klaar. Verhuren zonder stress, wel zo’n veilig en geruststellend gevoel.

Beheer met fiscaal voordeel

Wanneer je jouw verhuurde woning door Be Covered laat beheren, verhuist jouw eigendom fiscaal van box 1 naar box 3. Hierdoor betaal je slechts de vermogensbelasting over de waarde van de woning. Een flink voordeel!

Scherpe tarieven

Be Covered Real Estate biedt 4 beheerpakketten aan. Be Covered Basic, Plus, ALL-Inn en Garant. Kies zelf welke diensten je van ons nodig hebt, er is altijd een pakket wat bij jouw wensen aansluit.

arrow_upward