Be Covered Goirle

"...We’ve got you covered..." Maar dan wel op jouw manier!

Be Covered Real Estate werkt met verschillende verkooppakketten, waaronder een standaard BASIS-, PLUS- en een ALL-IN Pakket of traditioneel. Het ene pakket is uitgebreider dan het ander en ook van toepassing op het overige vastgoed zoals, beleggingspanden, recreatiewoningen, beleggingskavels en woningen in het buitenland. Je kunt dus zelf bepalen wat bij je past.

Jij bent de expert!

De woningverkoop pakketten (Vastgoed Verkoop Pakket) van Be Covered zijn interessant voor eigenaren met een courante of goed verkoopbare woning. En dat is weer afhankelijk van de lokatie, de voorzieningen in de buurt en de algehele staat van onderhoud van het pand.

Bij Be Covered zijn wij ervan overtuigt dat jij de beste verkoper bent van je eigen woning, jij bent tenslotte een expert wat betreft het wonen in dit huis en in deze buurt. Niemand kan beter uitleggen aan een potentiële koper waarom dit huis een 'thuis' is. Dit is de belangrijkste reden waarom Be Covered kan werken met aantrekkelijke vaste tarieven.

En als je woning onverhoopt wat minder makkelijk verkoopbaar is, dan is een verkoop aanpak op maat mogelijk. Maar ook dan werkt Be Covered tegen zeer scherpe tarieven!

arrow_upward