Be Covered tilburg

Institutioneel vastgoedbelegger

Het One-Stop-Shopping concept voor institutioneel vastgoedbeleggers... U heeft zorgvuldig geïnvesteerd in uw vastgoedportefeuille, niet enkel met financieel vermogen maar ook met deskundigheid, doorzettingsvermogen, inzet én risico. Of u nu een institutioneel beleggingsfonds, een woningcorporatie, een verzekeringsmaatschappij of een pensioenfonds vertegenwoordigd of u bezit zelf enkele panden die verhuurd en beheerd moeten worden, u bent altijd op zoek naar een betrouwbare partner die dit begrijpt en met deskundigheid en doorzettingsvermogen zich inzet om uw portefeuille te beheren met het respect dat het verdient.

Be Covered Real Estate & Finance heeft zich gespecialiseerd in het beheren van vastgoedportefeuilles, en nemen zowel de verhuur als het beheer voor onze rekening. Onze ‘drive’ is het vinden van de perfecte match tussen de verhuurder en de huurders zodat uw vastgoed verhuurd wordt met een optimaal huurrendement.

Ons motto is niet voor niks: We’ve got you covered

Een degelijke keuze, want…

  • Be Covered heeft een groot bestand aan woningzoekenden
  • Be Covered heeft een gedegen kennis van de huurmarkt, de actuele wetgeving en het investerings- en verhuurbeleid
  • Be Covered heeft een goede kennis van nieuwbouw, transformatie en leegstand verhuur
  • Be Covered biedt scherpe tarieven voor het beheer van vastgoedportefeuilles
  • Be Covered biedt zekerheid doordat de huurders worden gescreend via huurcheck en getoetst door diverse andere systemen
  • Be Covered is een vast aanspreekpunt voor verhuur en beheer

Dé Verhuurmakelaar

Leegstand is achteruitgang. Het vraagt om een oplossing, de juiste huurder op een zo kort mogelijk termijn. U laat het vinden van huurders natuurlijk het liefst over aan professionals die zich hiervoor volledig kunnen inzetten. Be Covered Real Estate & Finance neemt het hele verhuurproces over, inclusief de financiële- en juridische zaken. Wij zorgen voor de contracten, de in- en uitcheckrapportage inclusief foto’s en meterstanden voor een zorgeloze oplevering.

Vastgoedbeheer

Be Covered Real Estate & Finance ontzorgt. Er is geen enkele noodzaak om zaken spannender te maken dan strikt noodzakelijk. Door te kiezen voor het vastgoedbeheer van Be Covered voegt u rust toe aan uw vastgoedportefeuille. Be Covered Real verzorgt het commerciële-, financiële- en technische beheer van het vastgoed in uw portefeuille. In technische zin betekent dit dat u als verhuurder verder niets meer hoeft te ondernemen bij klein onderhoud of in het geval van calamiteiten. In praktische zin betekent dit ook dat het contact verder tussen Be Covered en de huurders zal verlopen, dit scheelt veel tijd en ongemak.

Wat mag je van ons verwachten

Van A tot Z

Be Covered Real Estate & Finance neemt alles van A tot Z uit handen om uw vastgoedportefeuille optimaal te managen. Alles onder één dak!.

Aanspreekpunt

Een aangewezen makelaar met verstand van de lokale vastgoedmarkt als aanspreekpunt voor uw vastgoedportefeuille.

No-nonsense mentaliteit

Zeg wat je doet en doe wat je zegt! Be Covered Real Estate & Finance werkt op basis van een no-nonsense mentaliteit, direct en helder.

Huurprijs en advies op maat

Om huurprijzen te bepalen in een vastgoedportefeuille of voor een nieuwbouwcomplex komen wij vrijblijvend bij u langs. Zo maken we persoonlijk kennis en kunnen eventuele eerste vragen direct beantwoorden

Nieuwbouw & Transformatie

Be Covered Real Estate & Finance is ingericht om transformatie, nieuwbouwcomplexen en leegstand vastgoed te verhuren en te beheren.

Scherpe tarieven

Be Covered Real Estate & Finance biedt institutionele beleggers, woningcorporaties, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen scherpe tarieven voor verhuur en beheer op maat

arrow_upward