Be Covered Amsterdam

Beleggingspand financieren

Be Covered, Dé financieringsmakelaar voor vastgoedbeleggers
“90% of all millionaires become so through owning real estate.”
- Andrew Carnegie

Dé financieringsmakelaar voor vastgoedbeleggers

Verhuren is vaak rendendabeler dan sparen, want één woning is een thuis maar een tweede woning is een inkomen... Be Covered Real Estate & Finance is er voor zowel de startende als de professionele vastgoedbelegger die wil beleggen in vastgoed met als doel dit te verhuren. Met onze beleggingshypotheken financieren we woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimtes en combinaties daarvan.

Be Covered Real Estate & Finance werkt met een uitgebreid netwerk aan private financiers en banken in zowel binnen- als buitenland. Dankzij dit netwerk kan Be Covered jouw financieringsbehoefte op maat afstemmen.

Mogelijkheden voor:

  • Eindfinanciering
  • Overbruggingsfinanciering 3-6 maanden
  • Korte termijn financiering 1-3 jaar
  • Middellange termijn financiering 2-10 jaar
  • Ontwikkelingsfinanciering tot 2 jaar, max. €4 miljoen

Bereken nu de mogelijkheden

Als je al een beleggingsplan hebt of je hebt een pand op het oog om te verhuren, neem contact op met Be Covered Real Estate & Finance, wij staan klaar voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden en kansen door te nemen.
Gebruik onderstaande tool om uw mogelijkheden te berekenen.

Investeer al met 20% eigen geld

Een beleggingspand kopen om te verhuren kan al met 20% eigen geld. Wij financieren namelijk tot 80% van de marktwaarde in verhuurde staat. U hoeft dus niet vermogend te zijn om te kunnen beleggen in beleggingspanden.

Investeer al met 20% eigen geld

Financier verbouwingen mee

Meerwaarde creëren die er nu nog niet is? Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een verbouwing of upgrade van een beleggingspand. Bij ons kunt u een beleggingsbouwdepot afsluiten tot maximaal 25% van de hoofdsom.

Vastgoed door heel Nederland

Buiten de grote steden en de randstad, is er veel behoefte aan huurwoningen in de kleinere steden. Wij financieren daarom door heel Nederland beleggingspanden. Check snel of wij jouw vastgoed kunnen financieren!

arrow_upward